Informacja prasowa – Hochland PolskaLuty 2021Dzielimy się tym, co dobreRusza wielka loteria Hochland, która wspiera Program PajacykHochland rozpoczyna nowy rok ogólnopolską loterią, która połączona jest ze wsparciem Polsk
Informacja prasowaGrajewo, 9 lutego 2021Pączki z serka homogenizowanego i mascarpone– koniecznie wypróbuj na Tłusty CzwartekKarnawał w Polsce – oprócz tańców i hucznej zabawy – kojarzy się często z dobrym, wystaw
Warszawa, 5 kwietnia 2017KORESPONDENT FRANCE 24 SPOTKA SIĘ ZE STUDENTAMI W WARSZAWIE Gulliver Cragg, korespondent międzynarodowego kanału France 24 w Polsce i na Ukrainie, już w najbliższych dniach będzie gościem studentów dz
Informacja prasowaWarszawa, 27 grudnia 20175 sprawdzonych sposobów na sylwestrowe szaleństwoOstatni dzień roku, to jedna z nielicznych okazji, aby spotkać się w gronie najbliższych. Czym byłaby zabawa sylwestrowa pozbawiona p
Czy Tarcza 7.0 osłoni przed falą bankructw?Przedsiębiorcy z kolejnych branży mogą od 1 lutego składać wnioski o pomoc w ramach Tarczy 7.0 i uzyskać od państwa m.in. świadczenie postojowe, mikropożyczkę czy zwolnienie z ZUS
Bezpieczny Pesel – jak ochronić swoje dane?Obserwując internetowe zapytania w wyszukiwarce można zauważyć, że wiele osób jest zainteresowanych tematem ochrony danych osobowych. Temat jest istotny zwłaszcza teraz, w czasie ep
Warszawa, 24 maja 2018 r.Ponad połowa przedsiębiorców (prawie 53%) uważa, że płynność finansowa ich firm w ciągu najbliższych 6 miesięcy nie ulegnie zmianie. Mniejszy optymizm wykazuje 13% prowadzących biznesy, którzy spo
Informacja prasowaWarszawa, 21 stycznia 2020 r.Burger czy sałatka? – Polacy coraz chętniej eliminują mięso z dietyCoraz więcej osób deklaruje rezygnację z mięsa lub znacząco ogranicza jego spożycie – niespełna 12% prz
W ostatnich latach zainteresowanie personalizowanymi prezentami znacznie wzrosło – coraz częściej decydujemy się na upominki, które będą w pełni dopasowane do obdarowywanej osoby. Jak pokazują badania przeprowadzone pod koni
Biały, żółty, błękitny, pleśniowy, topiony – gatunków sera jest z pewnością na tyle dużo, by zapełnić nimi kilkanaście stron maszynopisu. Niezależnie od niuansów smakowych i różnych metod produkcji ser bez dwóch zd