¬Włocławek, 12 lutego 2018 r.Babeczki i miłosne kupony – przewrotny pomysł na WalentynkiNie trzeba wiele, by wyrazić gorące uczucia. Wystarczy dobry pomysł i odrobina zaangażowania. Niech Walentynki będą tylko pretekste
Informacja prasowa Warszawa, 21.10.2019r.Święto Tibilisi w Warszawie Wszystkich miłośników dobrego jedzenia i gruzińskiej kultury zapras
Informacja prasowaWarszawa, 27 grudnia 20175 sprawdzonych sposobów na sylwestrowe szaleństwoOstatni dzień roku, to jedna z nielicznych okazji, aby spotkać się w gronie najbliższych. Czym byłaby zabawa sylwestrowa pozbawiona p
Informacja prasowaPoznań, XX maja 2018 r.Mama, czyli kobieta która jest z nami od samego początku, cieszy się z naszych sukcesów, czasem nawet bardziej niż my sami, wspiera i przytula w trudnych momentach życia, a także dziel
Ogólnopolski Program Promocyjny „Doceń polskie”Pierwsza atestacja żywności organizowana w ramach Ogólnopolskiego Programu Promocyjnego „Doceń polskie” odbyła się w kwietniu 2011 roku. Od tego czasu, członkowie Loży E
INFORMACJA PRASOWAWarszawa, 22 października 2019 r. Czy rosnąca popularność samochodów elektrycznych wpływa na proces nabywania pojazdów przez klientów?Innowacje zmieniają zachowania konsumentów – to prawda znana już od
20 marca 2018Te nowe, zakrzywione monitory są wyposażone w większe ekrany, szybsze częstotliwości odświeżania, a także ekskluzywną technologię ASUS Aura Sync oraz funkcję projekcji spersonalizowanego znaku świetlnegoFirma
Ważne dla Polski nowe stanowisko Komisji EuropejskiejOdpowiedź Komisji Europejskiej na ostatnie głosowanie Parlamentu Europejskiego w sprawie pakietu mobilności to światełko w tunelu dla polskich przewoźników. Dlaczego? Daje n
W ostatnich latach zainteresowanie personalizowanymi prezentami znacznie wzrosło – coraz częściej decydujemy się na upominki, które będą w pełni dopasowane do obdarowywanej osoby. Jak pokazują badania przeprowadzone pod koni
Polne smaki – jadalne kwiaty i zioła w wakacyjnym menuNie trzeba być właścicielem ogrodu, by zbierać plony. Wystarczy wykorzystać w kuchni dziko rosnące rośliny, aby przekonać się, że stanowią one smaczne dopełnienie n