Informacja prasowaWarszawa, 17 września 2019 r.Ulubieńcem jest jabłko, zaś w kuchni króluje ziemniak – po jakie owoce i warzywa najchętniej sięgają Polacy, a bez których nie wyobrażają sobie gotowania?Z badania przeprow
Kryzys klimatyczny trwa, a Polacy nie rezygnują z ogrzewania węglemPolacy coraz rzadziej do ogrzewania domu wybierają ekogroszek, wzrasta natomiast popularność drewna i węgla kamiennego – wynika z raportu Oferteo.pl. Przy wybo
Informacja prasowaKraków 25 listopada 2019 r.Wieczór lokalnych wrażeń w Mercure Kraków Stare MiastoLocal Days by Mercure częścią programu marki Discover LocalJuż 28 listopada gościnne wnętrza hotelu Mercure Kraków Stare
INFORMACJA PRASOWA16.01.2018, WARSZAWAMIĘDZYNARODOWY DZIEŃ KUBUSIA PUCHATKA.5 POWODÓW ZA CO DZIECI I DOROŚLI GO KOCHAJĄ Uwielbiają go wszyscy, bez względu na wiek i płeć. Jest przyjacielem nie tylko miłośników miodu, al
7 kultowych zabaw z dzieciństwa, które musisz pokazać swoim dzieciom!Pamiętacie zabawę w podchody? A może tak jak Monika Pyrek graliście w „kozła”? Pora na prawdziwą podróż w czasie, czyliprzypomnienie najwspanialszych
Już jutro Mikołajki, a wraz z nimi nie lada wyznanie jakim jest pierwsza grudniowa okazja do obdarowywania. Przedsmak świątecznej gorączki i wybór upominku dopasowanego do marzeń bliskiej osoby nie jest prostym zadaniem. Co wło
Warszawa, 8 lutego 2020Międzynarodowy Dzień Pizzy, czyli ulubione święto kulinarne PolakówPolacy są pasjonatami kuchni włoskiej. Kochamy zarówno desery, risotto jak i makarony, czy pizzę. To właśnie ten najpopularniejszy n
25-10-2017 | 08:30 | WarszawaScenariusze, jakie pisze życie są wielokrotnie o wiele bardziej zaskakujące i ciekawsze niż fikcja. Dzięki temu są też o wiele bardziej wciągające dla czytelnika. I chociaż pierwsze strony poczyt
Data 20 08 2020Przemysł 4.0 to więcej niż roboty – kiedy Polska wkroczy w erę cyfrową?GDAŃSK – Z przemysłem 4.0 kojarzą się głównie automatyzacja i roboty. Tych ostatnichw polskich zakładach ma być w tym roku już p
Ogólnopolski Program Promocyjny „Doceń polskie”Zapraszamy na obiad! Na dobry początek tatar, później krem z brokułów i stek z polędwiczki, a na deser sernik. Inspiracjami kulinarnymi dzielą się laureaci programu promocyj