Warszawa, XX września 2019IBIS STYLES ROZBUDZA KREATYWNOŚĆ – WYSTAWA NIEPOWTARZALNYCH FOTOGRAFII Z INSTAGRAMA#ibisStylesByUs to międzynarodowy konkurs fotograficzny przygotowany przez markę ibis Styles we współpracy z wiodą
INFORMACJA PRASOWAWarszawa, 22 października 2019 r. Czy rosnąca popularność samochodów elektrycznych wpływa na proces nabywania pojazdów przez klientów?Innowacje zmieniają zachowania konsumentów – to prawda znana już od
Warszawa 6 września 2017 The Voice of Poland 9: Kosmiczne wokale na Kujawach i PomorzuCzas na kolejny odcinek „Przesłuchań w Ciemno”. Tym razem o tytuł „Najlepszego Głosu w Polsce” powalczą wokaliści z Kujaw i Pomorza.
Jak sobie pomóc, gdy sen nie chce nadejśćDobry sen to recepta na zdrowie – przyspiesza regenerację ciała, poprawia samopoczuciei korzystnie wpływa na urodę. Jednak przejściowe problemy z zasypianiem mogą dotyczyć nawe
INFORMACJA PRASOWA24.09.2020Wścieklizna – śmiertelna choroba zakaźna, przed którą możemy się chronićChoć wścieklizna u ludzi w Polsce zdarza się bardzo rzadko, a ogniska tej choroby wykrywane są w naszym kraju sporadyc
Racibórz, dnia 24.01.2018INFORMACJA PRASOWAW sobotę, 20 stycznia Akademia Fitness obchodziła 5-lecie istnienia. Z tej okazji w siedzibie klubu odbyło się huczne przyjęcie z udziałem klientów oraz instruktorów.5 lat Akademii
Czystym krokiem w Nowy Rok, czyli 6 sprytnych sposobów na szybkie porządki po imprezie sylwestrowejJedyną w swoim rodzaju sylwestrową noc chcesz spędzić z przyjaciółmi w domu bawiąc się na całego? Pamiętaj, im lepsza zabaw
Informacja prasowaWarszawa, 27 lipca 2017Sprawdź jakim typem festiwalowicza jesteśWbrew pozorom, możliwości wyjazdów wakacyjnych nie ograniczają się wyłącznie do alternatywy: nad morze czy w góry? Wielu z nas poszukuje now
Komunikat prasowy Kraków, 29 września 2020r.MedApp nawiązał współpracę z Akademią Górniczo-Hutniczą im. Stanisława Staszica w KrakowieMedApp S.A. polska spółka technologiczno-medyczna specjalizując
Ogólnopolski Program Promocyjny „Doceń polskie”Zapraszamy na obiad! Na dobry początek tatar, później krem z brokułów i stek z polędwiczki, a na deser sernik. Inspiracjami kulinarnymi dzielą się laureaci programu promocyj