INFORMACJA PRASOWA16.01.2018, WARSZAWAMIĘDZYNARODOWY DZIEŃ KUBUSIA PUCHATKA.5 POWODÓW ZA CO DZIECI I DOROŚLI GO KOCHAJĄ Uwielbiają go wszyscy, bez względu na wiek i płeć. Jest przyjacielem nie tylko miłośników miodu, al
Warszawa, 23 listopada 2017 r.Zimowa aura urzeka skrzypiącym pod stopami śniegiem i mroźnymi witrażami na szybach. Niestety ze względu na trudne warunki atmosferyczne wymaga również szczególnego zaangażowania w ochronę zaró
Warszawa, 12.12.2017 r.Bariery i wyzwania w rozwoju polskiej infrastruktury drogowejW ciągu ostatnich 25 lat sytuacja na rynku nadzorów drogowych zmieniała się kilkakrotnie. Na początku funkcje inspektorów nadzoru pełnili prac
Warszawa, sierpień 2022Informacja prasowaCzy sytuacja energetyczna w Polsce i na świecie powinna wpłynąć na odroczenie realizacji celów ekologicznych?Postępujące w ostatnich latach zmiany klimatu obligują decydentów do pod
Warszawa, 10 grudnia 2020 r.Informacja prasowaKosztowne gafy turystów wobec dziedzictwa. W czasie zwiedzania uważajcie na zabytkiZabieranie na pamiątkę historycznych przedmiotów, zostawianie śladów dla potomności, czy niewł
Informacja prasowaWarszawa, 15 lutego 2021 r.Rozpoczynająca się od dziś promocja First Moment, liczne zniżki cenowe, a także ochrona Klientów przed skutkami niespodziewanej kwarantanny – z tego wszystkiego można skorzystać
Z dziećmi, przyjaciółkami, a może tylko we dwoje?Pomysły na imprezę sylwestrową w domuSylwester tuż tuż, a my wcale nie mamy ochoty na spędzanie go na hucznej imprezie w imponującej, ale niekoniecznie wygodnej kreacji? Je�
Warszawa, 12 września 2019Informacja prasowaMarnowanie żywności – problem, którego skala jest większa niż sądzimyW Europie wyrzuca się średnio ok. 179 kg żywności/osobę rocznie. Szacuje się, że w samej Polsce wynik t
Z nami noga ci się nie powinieNajważniejszy, pierwszy krok masz już za sobą: wyszedłeś z domu. Rozpoczynając przygodę z bieganiem pamiętaj jednak, żeby podczas treningu zadbać także o swoje bezpieczeństwo. Brak odpowiedni
Aromatyczny wigilijny barszcz czerwonyPrzepis poleca Robert Muzyczka, szef kuchni Dworu Korona Karkonoszy!SkÅ‚adniki:– gÅ‚owy karpia 2 szt.– marchew 3 szt.– pietruszka 2 szt.