Informacja prasowaWarszawa, 29 października 2019 r.Wiecznie gdzieś się spieszysz i czujesz, że ciągle się spóźniasz? Przyczyn takiego stanu rzeczy może być co najmniej kilka. Te nieznośne korki, z którymi musisz mierzyć
Warszawa, 11 stycznia 2018 r.Polacy odkrywają prawdę o patrzeniuEye tracking stał się ostatnio bardzo popularnym narzędziem badawczym. A Polska jest jednymz liderów tej technologii na świecie – nasi naukowcy pracują nad ro
Warszawa, 16 listopada 2017 r.Ventin – proszek do prania w… żeluNowy produkt Lakma Strefa Lakma Strefa – producent i dystrybutor artykułów chemii gospodarczej – wprowadziła proszek do prania w żelu. Ventin, dzięki
Rynek samochodów używanych – aktualna sytuacja i prognozy na 2020 rokW 2019 roku odnotowano znaczący wzrost sprzedaży samochodów używanych przy jednoczesnym spowolnieniu w sprzedaży nowych aut. Skąd te nagłe ruchy w branży
Euro Styl S.A, właściciel terenu sąsiadującego z Salą BHP i Europejskim Centrum Solidarności, rozpocznie na nim budowę lokali mieszkaniowych i usługowych. Koncepcja zabudowy powstała we współpracy z Narodowym Instytutem Dzie
INFORMACJA PRASOWAWarszawa, 26.04.2018 r.„Get to Sziget” – wygraj muzyczną przygodę z rodziną hoteli ibis!Rodzina hoteli ibis, której pasją jest muzyka, zaprasza do wspólnej podróży, pełnej energetycznych dźwięków
„Biegnij Warszawo”Już tylko niecały tydzień dzieli nas od tegorocznej edycji Biegnij Warszawo, czyli imprezy przygotowanej specjalnie dla amatorów miejskiej aktywności fizycznej. Tym razem organizatorzy stawiają na rywal
W związku z niedoborem wody pitnej na świecie, ponad 25 lat temu ONZ ustanowiła 22 marca Światowym Dniem Wody. Z tej okazji organizacja zwraca uwagę na kwestie dostępu do jej źródeł w krajach, gdzie sytuacja jest szczególnie
Nie ma wątpliwości, że biorąc szybki prysznic zużywamy mniej wody niż podczas kąpieli w wannie. Z okazji obchodzonego 22 marca Światowego Dnia Wody radzimy, jak korzystając z kabiny natryskowej oszczędzać jeszcze więcej.Pr
Biały, żółty, błękitny, pleśniowy, topiony – gatunków sera jest z pewnością na tyle dużo, by zapełnić nimi kilkanaście stron maszynopisu. Niezależnie od niuansów smakowych i różnych metod produkcji ser bez dwóch zd