Warszawa, 19.07.2018r.Nastroje handlowców w obliczu zakazu handlu w niedzielęOgraniczenie handlu w niedzielę dla ponad 37% przedsiębiorców oznacza utrudnienia w funkcjonowaniu ich firm – pokazuje 15. fala badania Bibby MSP Ind
Ekspert Hotpoint i Jamie Oliver radzą:Gotuj z wykorzystaniem technologii Dynamic Crisp!Nie zawsze potrafimy znaleźć czas na przygotowanie pełnowartościowych i pysznych potraw, które stanowią podstawę zdrowego trybu życia. W
Sen nocy letniej. Jak nie dać się upałom?Lato w pełni, dni są coraz bardziej upalne, a wysokie temperatury utrzymują się również w nocy. Sypia się wtedy o wiele gorzej. Na szczęście są sposoby na to, by nie pocić się na
Rosnący rynek usług fitness i fitness premium Obecnie w Europie 60 mln osób korzysta z oferty klubów fitness, czyli aż 4% więcej niż rok temu, a według szacunków w 2025 roku ćwiczyć może już blisko 82 mln osób. Czy to je
Warszawa, 2.10.2017 r.Informacja prasowaTak jak w życiu, przeciwieństwa się przyciągają, a kontrasty mają wielką siłę. Wnętrze można „uszyć” ze skrawków, bawiąc się elementami o różnych wzorach. Przyda się tło
Jak odżywić mózg przed klasówką? Czas na konkurs SIŁA UMYSŁU!Kategoria :Data publikacji: 19.02.2018Nie ma sprawnego działania ludzkiego organizmu bez sprawnie działającego mózgu, w którym powstaje każda myśli i uczuc
Ogólnopolski Program Promocyjny „Doceń polskie”Racibórz, gdzie mieści się siedziba organizatorów programu promocyjnego „Doceń polskie”, obchodzi w tym roku jubileusz 800-lecia nadania praw miejskich. Z tej okazji, z ini
Informacja prasowaPaździernik 2019Nineboty – potomkowie segway’ówWraz z rozwojem elektromobilności, na polskich ulicach pojawiają się kolejne nowości. Jak podaje Jakub Tomasiczek z firmy JBTS, w niedługim czasie będz
Szczecin, 29 października 2020 r.Co 10 Polak wyrzuca jedzenie, bo nie wie co z nim zrobić: jak można to zmienić? Blisko połowa Polaków (42 proc.) przyznaje się, że wyrzuca żywność do śmieci – tak wynika z badania przepr
Ogólnopolski Program Promocyjny „Doceń polskie”Dnia 25 października odbędzie się czwarta w tym roku atestacja artykułów spożywczych, których producenci ubiegają się o certyfikaty jakości programu „Doceń polskie”.