Grzejniki konwekcyjne są tańsze od radiacyjnych czy promiennikowych. Mogą samodzielnie ogrzewać pomieszczenia lub wspomagać C.O. tam, gdzie temperatura szybko się obniża. Mimo ceny 300-400 zł posiadają elektroniczny termostat
INFORMACJA PRASOWAWarszawa, 9 stycznia 2020 r. Elektryka będziesz musiał naprawić sam!Przygotowanie warsztatów i ASO na trend elektromobilnościTrend elektromobilności coraz mocniej zaznacza swoją obecność w wielu krajach o
Znajdź chwilę na nietypowe święto –kulinarne inspiracje na Światowy Dzień ChlebaPieczywo, w tym głównie chleb, od pokoleń pozostaje jednym z podstawowych składników menu większości z nas – przeciętny Polak zjada śr
Informacja prasowa – Hochland PolskaLuty 2021Dzielimy się tym, co dobreRusza wielka loteria Hochland, która wspiera Program PajacykHochland rozpoczyna nowy rok ogólnopolską loterią, która połączona jest ze wsparciem Polsk
Ekologiczne postanowienia noworocznePoczątek roku to czas, który sprzyja refleksjom nad swoimi działaniami oraz nowymi planami. Przedstawiamy więc noworoczne eko postanowienia, które warto wcielić w życie w 2021 roku i utrzyma�
Informacja prasowaWrzesień 2019Elektromobilność w Polsce – czy ekologiczna alternatywa to realna przyszłość?Oprócz walki z alarmującymi zmianami klimatycznymi, aspekt elektryfikacji transportu to również źródło pozysk
Informacja prasowaTrębki Nowe, 6 czerwca 2018Dwór Złotopolska Dolina w Trębkach Nowych pod Warszawą, który na swoje przyjęcie weselne wybrali m.in. Anna i Robert Lewandowscy, zyskał nowe oblicze. W środku pojawiły się oryg
Informacja prasowaPoznań, 7 października 2019 r.Wise Cafe – nowoczesność w tradycyjnym wydaniuIkoniczna cukiernia hotelu Merkury w nowej odsłonie w Mercure Poznań CentrumZmienia się koncept miejsca, a tradycja zostaje. Wra
Warszawa, 11.02.2019 r.Informacja prasowa Oszustwa na „RODO”: fałszywe wezwania do zapłaty „W trakcie przeprowadzania czynności sprawdzających przez Głównego Inspektora Nadzoru Ochrony Danych Osobowych (…) ujawnione zo
Warszawa, 23.12.2020 r.Fafernuchy najdziwniejszą nazwą lokalnej potrawy – tak uznała ponad połowa respondentów badania „Polacy i kuchnia regionalna”. Tradycyjna kuchnia polska przeżywa odrodzenie – aż 85% Polaków lubi